Апсењето на Сашо Мијалков како компензација за политичката штета и грешките од бегството на Груевски
Foto

Апсењето на Сашо Мијалков како компензација за политичката штета и грешките од бегството на Груевски

Дали надлежните со апсењето на Сашо Мијалков ја компензираат политичката штета и грешките од бегството на Груевски? Што значи за владеењето на правото приведувањето на Мијалков и Орце Камчев, најспомнуваните ликови на македонската криминално транзициска магла. Има ли опозицијата реална стеатегија за подобрување на состојбите, или целата енергија ја насочува кон заштита на своите членови од криминален прогон. Дебатираме со Александар Диневски, поранесен разузнувач, Мери Јордановска, истразувачки новинар и Шптим Љатифи, политички аналитичар

0 Коментари

Остави коментари