Антикорупциска бараше, но Пендаровски го потпиша специјалниот закон за изградба на автопатгиштата
Foto

Антикорупциска бараше, но Пендаровски го потпиша специјалниот закон за изградба на автопатгиштата

0 Коментари

Остави коментари