Антикорона вакцина дури догодина
Foto

Антикорона вакцина дури догодина

Мерките се динамични. Изолација и во македонските касарни. Хрватски искуства, штипски страувувања од вракањето на работниците од Италија. Политички вирус - кој се ефектите од коалицијата СДСМ - БЕСА. Дали Заев и Ахмети миксираат конфликт? Колку Касами би бил мост за идната влада? Трилинг со серијата – каде заминуваат докторите.

0 Коментари

Остави коментари