Ангеловска – Бежоска: Економијата се стабилизира, бизнисот сè уште трпи последици
Foto

Ангеловска – Бежоска: Економијата се стабилизира, бизнисот сè уште трпи последици

Има процес на стабилизација во делот на банкарскиот систем и девизниот пазар, меѓутоа сè уште се забележуваат ефекти во делот на реалниот сектор, вели Анита Ангеловска – Бежоска, гувернер на Народната банка на Република Македонија, во неделното интервју на радио Слободна Европа.

0 Коментари

Остави коментари