Ангелов: Сомнително е како се палат пожарите
Foto

Ангелов: Сомнително е како се палат пожарите

Додека пожарите дивеат низ македонија, првиот човек на цук со драматична порака - сСтојанче Ангелов - сомнително е како се палат пожарите, одеднаш на повеќе локации. Засилено ги бараме причинителите.

0 Коментари

Остави коментари