Ангелоски: За минималната плата се фаќаме како давеник за сламка
Foto

Ангелоски: За минималната плата се фаќаме како давеник за сламка

Кога нема доволно да инвестираме во инфраструктура, кога нема економијата да испорача квалитетен економски резултат, имам впечаток дека ние се фаќаме за последната сламка како давеник, а тоа е минималната плата, вели претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија Трајан Ангелоски во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

0 Коментари

Остави коментари