Анѓушев: Презедов обврска еден мандат да помогнам колку што можам
Foto

Анѓушев: Презедов обврска еден мандат да помогнам колку што можам

Земав обврска еден мандат да помогнам колку што можам. Мислам дека тоа го направив на начин на кој ценев дека е најсоодветен, меѓутоа се створи јаз од она што се створи како перцепција во влијанието и евентуалниот конфликт на интереси, вели вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев.

0 Коментари

Остави коментари