Али Ахмети и Теута Арифи сигурни во победа на локалните избори во Тетово
Foto

Али Ахмети и Теута Арифи сигурни во победа на локалните избори во Тетово

Демократската унија за интеграција вечерва во Тетово, одржа партиска конвенција, на која беа претставени Теута Арифи, како кандидатка за градоначалник и кандидатите за членови на советот на општината.

0 Коментари

Остави коментари