Активностите на Македонската медицинска студентска асоцијација
Foto

Активностите на Македонската медицинска студентска асоцијација

Гости: Александра Бонева, национален офицер на одбор за човекови права

Андреј Петровски, ПР на ММСА

0 Коментари

Остави коментари