Ахмети: ДУИ е фактор за стабилност
Foto

Ахмети: ДУИ е фактор за стабилност

„ДУИ работи со ладна глава и огнено срце. Преговорите ги водат партии со големо политичко и преговарачко искуство, работите не се во лош правец, работите се толку блиску колку што се и далеку“ - рече лидерот на ДУИ, Али Ахмети.

Според него, ДУИ е фактор на стабилност во државата и нема да делува со притисоци...

0 Коментари

Остави коментари