Ахмети: А, зошто да не инсистираме на премиер Албанец?
Foto

Ахмети: А, зошто да не инсистираме на премиер Албанец?

Зошто сега да не биде премиер Албанец? И ние сме граѓани на оваа држава, ова е наша држава, ова е наша татковина, и ние сакаме да ги покажеме нашите способности за управување со неа, вели во интервју за радио Слободна Европа, лидерот на ДУИ Али Ахмети.

0 Коментари

Остави коментари