АКЦИЈА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР: СЕ УРИВААТ НЕЛЕГАЛНИ ЛЕТНИ ТЕРАСИ ВО СКОПСКО ДЕБАР МААЛО
Foto

АКЦИЈА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР: СЕ УРИВААТ НЕЛЕГАЛНИ ЛЕТНИ ТЕРАСИ ВО СКОПСКО ДЕБАР МААЛО

По низата предупредувања - од утринава започна уривање на дивоизградените летни тераси во општина Центар.

На мета на инспекторите беа кафанџиите во скопско Дебар маало. Вкупно 16 сопственици на летни тераси добиле опомена дека ги прекршуваат правилниците и треба сами да ги урнат објектите, но бидејќи не го сториле тоа, општината и во текот на следните денови ќе ги уриваат дивоградби.

0 Коментари

Остави коментари