АДЕМИ - НА ПРСТИ СЕ БРОЈАТ ГОЛЕМИТЕ ДИВОГРАДБИ ВО ОХРИД
Foto

АДЕМИ - НА ПРСТИ СЕ БРОЈАТ ГОЛЕМИТЕ ДИВОГРАДБИ ВО ОХРИД

На прстите од двете раце може да се избројат дивоградбите од типот на куќи, угостителски објекти или хотели во заштитениот појас во Охрид. Според градоначалникот, најголем дел од тие дивоградби се гаражи, огради или некои дополнителни скали, вели министерот без ресор Едмонд Адеми во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

0 Коментари

Остави коментари