95 пратеници во Собранието го изгласаа законот за амнестија кој дополнително ја скандализира состојбата во Македонија
Foto

95 пратеници во Собранието го изгласаа законот за амнестија кој дополнително ја скандализира состојбата во Македонија

0 Коментари

Остави коментари