5000 новогодишни пакетчиња за децата со посебни потреби и децата во руралните средини
Foto

5000 новогодишни пакетчиња за децата со посебни потреби и децата во руралните средини

Гости: Зорана Костовска, Ванчо Трајковски, Зоран Велковски

0 Коментари

Остави коментари