27 мај - 3 јуни 2021 - 11-то издание на филозофскиот филмски фестивал
Foto

27 мај - 3 јуни 2021 - 11-то издание на филозофскиот филмски фестивал

Од 27 мај до 3 јуни ќе се одржи 11-тот издание на филозофскиот филмски фестивал.

Тој е единствениот филмски фестивал во Македонија и регионот што се одвива на крстопатот меѓу филозофијата и филмот, и еден од ретките во светот кои работат во областа на филм - филозофијата.

За програмата во студио 10 говореше Ана Дишлиеска - Митова директорка на филозофскиот фестивал.

0 Коментари

Остави коментари