24 ТЕЛЕВИЗИЈА – 9 ГОДИНИ ПОСТОЈАН РАСТ И ВОСПОСТАВЕНИ МЕДИУМСКИ СТАНДАРДИ
Foto

24 ТЕЛЕВИЗИЈА – 9 ГОДИНИ ПОСТОЈАН РАСТ И ВОСПОСТАВЕНИ МЕДИУМСКИ СТАНДАРДИ

Почнавме како 24 Вести во скромни услови со амбициозен тим. 9 години потоа Телевизија 24 со право се вбројува меѓу најдобите. Со постојан раст на гледаноста и одржана доверба и квалитет, чекори кон нови успеси предизвици. Она што е најзначајно - 2020та се очекува да донесе уште еден скок напред за нашата телевизија. Оваа ретроспектива на нашето работење што ја направи Огнен Јанески е доказ за постојаната врска меѓу 24 Телевизија и гледачите.

0 Коментари

Остави коментари