16 издание на„Бела ноќ“ во Скопје
Foto

16 издание на„Бела ноќ“ во Скопје

По 16 ти пат - Скопје пулсира во знакот на Белата ноќ. На повеќе локации во градот уметноста  ќе се слави на различен начин.

0 Коментари

Остави коментари