16 дена активизам против насилство врз жени и девојки
Foto

16 дена активизам против насилство врз жени и девојки

Гостин: Елена Димушевска, извршен директор на Нац. мрежа против насилство врз жени и семејно насилство

0 Коментари

Остави коментари