10-ти меморијален турнир во мал фудбал во чест на Тоше Проески
Foto

10-ти меморијален турнир во мал фудбал во чест на Тоше Проески

Гости: Мите Митев, член на УО на „Мандра“,
Стефан Богоев, градоначалник на О. Карпош

0 Коментари

Остави коментари