Дескоска: Изборот на новиот состав на ДИК не треба да зависи од други закони

12.07.2018 | 12:42
Прочитано: 555

Изборот на новиот состав на ДИК не треба да зависи од никакви други пакети и други закони, вели министерката за правда Рената Дескоска.

Според неа, изборот на ДИК не треба да се условува со амнестии или други закони бидејќи ако се одолговлекува изборот, новиот состав може да влезе неподготвен во спроведување на референдумот за Договорот со Грција.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.