Денеска истекува рокот во кој медиумите треба да ги достават ценовниците за референдумската кампања

10.08.2018 | 17:09
Прочитано: 433

Денеска истекува и пролонгираниот рок кој ДИК го даде на медиумите за доставување на ценовници за референдумската кампања.

Првиот човек на комисијата Оливер Деркоски во интервју за тв 24 информираше дека најголем дел од медиумите веќе ги доставиле ценовниците.

Според претседателот на ДИК засега се тече според предвидените законски рокови кои ги предвидел законодавецот.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.