Будалаштина во Карпош, асфалтирале дрво!

12.07.2018 | 11:01
Прочитано: 6390

Фотографија со дрво, до половина асфалтирано, без можност никако да се наводнува, едно од петнаесетте во близина на скопскиот хотел „Александар Палас“ е најновата „будалаштина“ која е споделувана и коментирана на социјалните мрежи.

Силни реакции на Твитер за Општина Карпош! Асфалтирале дрва?!, стои меѓудругото.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.