Бошњаковски: Цветковски ќе биде директор на МРТ до усвојувањето на новиот закон

14.02.2018 | 13:48
Прочитано: 1613

Старо - новиот директор на јавниот радиодифузен сервис-МРТВ ќе остане во директорската фотеља додека Владата не го усвои  новиот закон за медиуми.

Владиниот портпарол Миле Бошњаковски најави дека до крајот на неделата на посебна седница Владата ќе го разгледува  Предлог-законот за измени и дополнување на законот за аудио и аудио-визуелни уметности со што ќе се овозможат и промени во јавниот сервис.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.