Биљали – Брзо членство во НАТО, спорот за името потоа

13.08.2017 | 17:36
Прочитано: 5669

Колку што јас имам информации, меѓународната заедница или главните креатори на НАТО ќе инсистираат на некакво соломонско решение, Македонија да добие покана за членство во НАТО без да има промена на името, па потоа да се даде некој рок да се преговара, вели професор Мерсел Биљали во неделното интервју на Радио слободна Европа.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.