Барџиева – Трајковска: Порта Македонија може да остане без статусот културно наследство

16.07.2017 | 12:08
Прочитано: 15591

Нема ништо спорно да се избрише статусот на културно наследство на музејот на ВМРО и порта Македонија, затоа што во моментот кога тој бил отворен сè уште го немал карактерот на музеј, вели Донка Барџиева - Трајковска, претседателка на Центарот за заштита на културно наследство. 

 

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.