Атанасов ја промовираше книгата „Македонски мултиетнички јазли“

17.11.2017 | 17:45
Прочитано: 2774

Универзитетскиот професор Петар Атанасов,  ја промовираше книгата „Македонски мултиетнички јазли“.

Книгата е битка за идеалот на мултикултурниот концепт како модус за востановување рамнотежа меѓу државата и општеството, меѓу колективните и индивидуалните начини на живот.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.