Антовски: Македонскиот полициски синдикат е игнориран од МВР и техничката влада

18.05.2017 | 15:00
Прочитано: 9566

Македонскиот полициски синдикат игнориран од МВР и од техничката влада – вели првиот човек на синдикатот Ацо Антовски.  

Од новиот мандатар бараат решавање на катастрофалните услови во кои работат припадниците на полициските сили.

Доколку новата Влада не обрне внимание на состојбите во сите единици на полицијата, синдикатот ќе ги искористи сите законски средства за остварување на своите права. Не е исклучена ниту одлуката за штрајк. 

 

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.