Ангелов се повлекува од достоинство, поради ангажман во МВР

13.09.2017 | 20:02
Прочитано: 20060

Стојанче Ангелов се повлекува од лидерската позиција на Достоинство. Кој ќе го наследи и дали Достоинство ќе коалицира со СДСМ на овие локални избори? Тој е дел од МВР. Дали МВР е подготвена да одговори на предизвикот локални избори?The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.