Амандманска расправа за буџетот за 2018

07.12.2017 | 18:24
Прочитано: 870

Комисијата за финансирање разгледа над 100 амандмани. Беса повлече три од амандманите, а останатите беа отфрлени.

Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и денеска не учествуваа во работата на комисијата. Поднесени се вкупно 279 амандмани, мнозинството прифати четири од ВМРО-ДПМНЕ.The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.