Алтхаузер за Иванов: Колку повеќе непријатели, толку поголема чест за мене

18.05.2017 | 12:53
Прочитано: 8963

Колку повеќе непријатели, толку поголема чест за мене, е коментарот на германската амбасадорка Кристине Алтхаузер по вчерашната изјава на претседателот Ѓорге Иванов, во која тој ја обвини дека пренесува лаги и невистини од Македонија и дека како резултат на тоа, министерството за надворешни работи на Германија испраќа лоши соопштенија.  

Коментарот Алтхаузер го даде на македонски јазик откако претходно нагласи дека вчера беше многу важен ден за Македонија и дека наспроти изјавата на претседателот таа секогаш има добра комуникација со него.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.