Видео содржина

Регион

Свет

  • 25.09.2018 | 12:12
    Германската полиција по апсењето на сомнителен маж соопшти дека нема опасност за луѓето на берлинскиот аеродром „Шенефелд“. - Во овој момент нема опасност по...

Шоубиз

Занимливости

Технологија