70 години МОБ

31.10.2017 | 18:59
Прочитано: 2610

Седум децении Македонски опера и балет –роденденот се прославува со гала – концерт и премиера на операта „Кавалерија Рустикана“.Јубилејот ќе се слави цела година.


Јана Серафимова
The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.