24 Тренд анализа - Ќе се соочи ли Груевски со притисок и внатрепартиска радикализација за промени?

Победници и губитници по локалните избори – СДСМ доби апсолутна власт – како ќе ја менаџира? ВМРО-ДПМНЕ не ги признава изборите, ама не ги повлекува ниту градоначалниците... Ќе се соочи ли Груевски со притисок и внатрепартиска радикализација за промени? Етничко гласање - дали македонските гласови го воскреснаа ДУИ? Кој изгуби во Струга – Зијадин Села или Алијанса на Албанците? Од големи очекувања – до дебакл... БЕСА изборно издиша… Чиј пораз најмногу боли… Во Тренд - анализа гости се Суад Мисини - аналитичар, Горан Михајловски – новинар, Ненад Новковски - универзитетски професор...

See video

Емисии

25.04.2018 - 00:14
Во неделата кога навршува една година од „Крвавиот четврток“ во Собранието – во вечерашната емисија „24 Отворено“, ќе се дебатира за тоа што се случи на 27–ми април минатата година. Тоа беше навидум обичен собраниски ден, но имаше „крвав епилог“... Каде е Македонија една година потоа? Во 24 Отворено гости се: Павле Богоевски, Крсто Јовановски, Зекирија Ибрахими и Маргарита Цаца Николовска
24.04.2018 - 17:51
Тема: Опструктивен бронхитис Гостин: проф. д-р марија Христова-педијатар пулмолог алерголог.
24.04.2018 - 17:49
Тема: Блех тунелска рапсодија на новата делница - Бакшиш свадба без зет и невеста под истрага за проневера на народни пари
24.04.2018 - 15:17
Тема 1: Производство на кожа и мебел се најниско платени професии во Македонија - колку се вреднува работникот? Тема 2: Дали државата треба да биде најголем спонзор на партиите?