24 Отворено - Поделбата на парите – ги вознемири уметничките души

Дали македонските уметници ќе пеат по нотите на Алаѓозовски, како што свиреа по нотите на Канчевска Милевска... Бараат ли уметниците преку леб – погача? Како да ја урбанизираме сцената, а да нема плачки по министерските кабинети? Поделбата на парите – ги вознемири уметничките души... За ова ли се боревме... Во 24 Отворено Бобан Милошевски од Авалон, Петрит Сарачини од Министерството за култура, композиторот Александар Ристовски Принц, Мирко Попов од PMG рекординг... Студиото е отворено за сите мали и големи ѕвезди на македонската естрада...

See video

Емисии

23.05.2018 - 14:48
Тема 1: Пијаните возачи во Скопје ќе добиваат ваучер за такси возење во износ од 100 денари Тема 2: Каква пресуда очекувате од денешниот процес за случајот „Тенк“?
23.05.2018 - 12:33
Тема 1: Пијаните возачи во Скопје ќе добиваат ваучер за такси возење во износ од 100 денари Тема 2: Каква пресуда очекувате од денешниот процес за случајот „Тенк“?
23.05.2018 - 11:43
доц. д-р. Зоран Петановски, гинеколог акушер
23.05.2018 - 11:31
доц. д-р. Зоран Петановски, гинеколог акушер