24 Отворено: Дали Македонија ќе се брани со динамит или со силата на зборот?

17.02.2017 | 09:50
Прочитано: 12917
„Ќе има војна. Војна ќе има“, напиша на својот Фејсбук профил актерот Владо Јовановски и ја крена јавноста на нозе. Во 24 Отворено рече „Мене куршум не ме бие, не заговарам војна стравувам дека тоа може да се случи“. Дали јавните личности имаат одговорност за она што ќе го кажат јавно.. Дали Македонија ќе се брани од херои или предавници.. Со динамит или со силата на зборот..
 
Дебатиравме со актерите Владо Јовановски, Петар Арсовски, Марин Бабиќ, граѓанскиот активист Мариглен Демири, професорката Јасмина Диздаревиќ....
Гледајте ја репризата во недела во 10 часот.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.