24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

08.06.2018 - 20:22
Новоназначената министерка за правда Рената Десковска потврдува дека законот за извршување ќе биде донесен во скоро време и дека ќе биде во интерес на граѓаните. Во првото интервју за медиумите после превземавањето на министерството за правда Десковска вели дека давачките на граѓаните ќе бидат сведени за минимум.
08.06.2018 - 17:20
Слободна тема
08.06.2018 - 17:17
Тема: Фамилијарна амилоидна полиневропатија. Гостин: д-р Иван Барбов-спец. невролог.
08.06.2018 - 14:52
Теми: 1- Венко Филипче: Ќе има измени во законот за абортус - новиот закон ќе биде од корист за жените 2- Избор на тема од цела недела