24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

15.10.2018 - 10:07
Гости: Гордан Николов - директор на Музеј на Македонија и Гоце Наумов - археолог, кустос на изложбата
15.10.2018 - 10:02
Гости: Дивна Видиниќ - директор на ДСУ „Св. Наум Охридски“ и Живко Јаневски - координатор на фестивалот и проф. по македонски јазик и литература
13.10.2018 - 19:13
Македонската фудбалска репрезентација пред важни натпревари... Како течеа подготовките, ви носиме дел од атмосферата и нормално сите навиваме за пласман на Европското фудбалско првенство...
13.10.2018 - 00:50
Дебатата за уставните измени продолжи... Владата со четири суштински измени на Уставот – процесот го продолжува во Собрание... Ќе ги усогласат ли ставовите, власта и опозицијата? Германската канцеларка Меркел му пиша на премиерот Заев Договорот од Преспа нуди историска шанса за Македонија... Како понатаму?. Дебата со Иван Анастасовски, поранешен потпретседател на Собранието, Петар Богојески, поранешен заменик секретар на ВМРО-ДПМНЕ и Имер Селмани.