24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

15.10.2018 - 21:57
За жал, последното телевизиско интервју на големата Милена Дравиќ... Во оваа емисија се потсетува на почетоците на кариерата, па се до загубата на нејзиниот Гага... Патот до успехот со Милена Дравиќ, премиерно на Телевизија 24 додека таа патува кон вечноста...
15.10.2018 - 20:59
Тема: Уставни измени во Собрание - можен ли е пресврт?
15.10.2018 - 14:54
Гостин: доц. д-р Јасмин Циривири-спец. ортопед.
15.10.2018 - 11:07
Гости: Љубомир Илков - дипл. машински инжинер и Биљана Столиќ - дипл. машински инженер