24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

12.06.2018 - 01:30
Тема: Превенција и третман на спортски повреди Гостин: Дејан Ѓорѓиевски-мануелен терапевт.
12.06.2018 - 00:48
Се одбројува до епилог на долгогодишнот спор за името. Клучот е во рацете на премиерите Заев и Ципрас - во атинската палата ненајавена средба на грчкиот премиер со неговиот министер за надворешни – Коѕијас. Во Македонија – јавноста во очекување - официјален Брисел очекува решение, се ближат Советот на Европа и Самитот на НАТО – дали ќе биде врачена покана за членство во Северноатланската алијанса? 24 Тренд анализа со Сашо Клековски од Македонски центар за меѓународна соработка, аналитичарот Башким Бакиу, Зоран Димитровски - новинар „Фокус“
11.06.2018 - 23:55
Нечии судбини се предодредени со раѓањето... Како ескивирало чување крави... За редот и дисциплината воспоставени од татко му... Во понеделник, еден од најталентираните фудбалери од оваа почва, а талентот го покажал низ цел свет... Милко Ѓуровски во Патот до успехот
11.06.2018 - 11:07
Гостин: Фросина Ристовска - психолог и психотерапевт, Клиника „Жан Митрев“