24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

18.10.2018 - 22:16
Гостин: д-р. Нина Ангеловска, претставник на АЕТМ
18.10.2018 - 17:04
Тема: СКСЗМ со апел до локалната и централната власт: Не правете пречки во бизнисот, економијата е во тешка состојба
18.10.2018 - 12:45
Превенција на остеопороза Гостин: проф. д-р. Ѓорѓе Зафировски, ортопедски хирург
18.10.2018 - 01:25
Зошто пред секоја сериозна и судбоносна одлука за држвата, Македонија доаѓа до работ на амбисот и мора да биде влечена назад. Како ќе се одврзе Гордиевиот јазол меѓу власта и опозицијата за имплементација на договорот со Грција? Кои се идните сценарија за развој на политичката состојба ако сега пропадне договорот? Дебатираат Петар Колев, претседател на ГДУ и политичките аналитичари Благојче Атанасоски и Сефер Тахири.