24 Од се срце 20-01-2015

Тема: Крале Марко туризам Гостин: Гордана Јанакиевска - проект менаџер

Емисии

22.09.2018 - 03:45
Македонските граѓани исправени пред историска одлука, дали и како да гласаат на референдумот на 30 септември? Дали пораките на меѓународната заедница ќе влијаат врз гласачите да излезат и да гласаат „ЗА“? Дебатираме со Никола Дујовски, универзитетски професор, Самоил Малчевски, аналитичар, Стојанче Ангелов, „Достоинство“.
22.09.2018 - 00:58
Гостин: Ристо Чешмеџиевски, Ѓорѓи Чешмеџиевски и Александар Арсовски
22.09.2018 - 00:58
Гости: Небојша Јовановиќ, директор на Киненова и Игор Анѓелков, програмски селектор на Киненова
21.09.2018 - 17:16
Слободна тема