24 анализа - Развоен или социјален буџет?

Како зголемената акциза за нафта ќе влијае врз стопанството... Буџетот за следната година вечерва ќе го разгледуваат министрите во владата... Зголемување на платите за одредени сектори, повисоки пензии, повеќе пари за капитални инвестиции... Развоен или социјален буџет – што скрои владата... Во анализа 24, дебатираат Данела Арсовска - Сојуз на стопански комори, Миле Бошков – конфедерација на работодавачи и Џемаил Даути – стопанственик

See video

Емисии

19.04.2018 - 11:23
Гостин: д-р Александар Мицковски - хирург уролог
19.04.2018 - 09:55
Гостин: Џоле Максимовски и Александар Пејчиновски
19.04.2018 - 09:34
Гости: Ненад Бошевски, Христијан Бузалковски
19.04.2018 - 09:33
Гостин: Ивана Чолаковска Торес