24 анализа - Кои се промените во опозицијата по изборниот пораз?

Се ситни парламетарната опозиција... По дебаклот на ВМРО-ДПМНЕ на локалните избори се почести се најавите за окрупнување на парламентарното мнозинство... Пратеникот Чедо Саздовски уште пред изборите најави дека ќе настапува како независен пратеник... Разделбата на Зијадин Села и Весел Мемеди пак најави промени и во албанскиот блок... Во 24 анализа гостуваат пратениците Саздовски и Весел Мемеди.

See video

Емисии

20.07.2018 - 17:26
Тема: Тв референдум: Дали сте за членство во НАТО и ЕУ со прифаќање на договорот меѓу Македонија и Грција?
20.07.2018 - 16:30
Тема: ХРОНИЧНА СРЦЕВА СЛАБОСТ Гостин: м-р д-р Маргарита Ристовска-спец. по медицина на труд.
19.07.2018 - 18:00
Тема: Референдум: Дали сте за членство во ЕУ и НАТО со прифаќање на договорот меѓу Република Македонија и Република Грција?
19.07.2018 - 16:39
Тема: ХИПОГЛИКЕМИЈА И ХИПЕРГЛИКЕМИЈА Гостин: д-р Танер Хасан-ссци. ендокринолог