24 анализа - Ги преплати ли Македонија странските инвестиции?

Со тајни преговори на поранешните министри и странските инвеститори за десет години за субвенции се потрошени се 225 милиони евра. Актуелната влада ќе ги обелодени договорите – опозициската ВМРО-ДПМНЕ – обвинува дека власта влегува во војна со странските инвеститори? Што кријат договорите – и какви ефекти имаа субвенциите? Во 24 анализа дебатираат – Павле Гацов, здружение на даночни советници, Ванчо Узунов – унниверзитетски професор и Фатмир Битиќи - стопанственик

See video

Емисии

10.07.2018 - 17:01
Тема: Како ослабев 38 килограми? Гостин: Мери Петреска
10.07.2018 - 02:12
Се одбројува до поканата за членство во НАТО – ќе биде адресирана во среда – ќе биде ли условена? - „Дали сте за Европската Унија и НАТО и за поддршка на Договорот со Грција“ – можно референдумско прашање - се крие ли манипулација? - Власта се подготвува за референдум – опозициската ВМРО-ДПМНЕ бара амнестија за обвинетите од Kрвавиот четврток – случаен тајминг или можен партиски пазар. Професорот Јове Кекеновски, Демократска фракција во ВМРО-ДПМНЕ, Сафет Бишевац, поранешен пратеник и Жарко Јордановски, новинар - колумнист.
10.07.2018 - 02:11
Македонската фудбалска легенда, Горан Пандев... Неговите почетоци во фудбалот... за семејството... и кариерата во Италија... Ексклузивно, Горан Пандев во Патот до успехот...
09.07.2018 - 18:53
Теми: Радоста на учениците ќе почека - во новата учебна година останува „Кембриџ“ и нема скратени часови