24 анализа - Ги преплати ли Македонија странските инвестиции?

Со тајни преговори на поранешните министри и странските инвеститори за десет години за субвенции се потрошени се 225 милиони евра. Актуелната влада ќе ги обелодени договорите – опозициската ВМРО-ДПМНЕ – обвинува дека власта влегува во војна со странските инвеститори? Што кријат договорите – и какви ефекти имаа субвенциите? Во 24 анализа дебатираат – Павле Гацов, здружение на даночни советници, Ванчо Узунов – унниверзитетски професор и Фатмир Битиќи - стопанственик

See video

Емисии

10.07.2018 - 20:31
Гостин: Панче Касапски
10.07.2018 - 20:31
Гостин: д-р Андријана Богдановска - претседател на Центарот за унапредување со знаење
10.07.2018 - 20:31
Гостин: Блаже Јосифовски - претседател на граѓанската мрежа Ајде Македонија
10.07.2018 - 17:19
Тема: Итна разрешница за случајот за Саздовски: Реакции дека институциите не го третираат говорот на омраза