24 анализа - Дали законските измени ќе донесат безбедни лекови за граѓаните?

40 проценти од лековите од паралелен увоз се фалсификувани. Како претходната власт правела бизнис со здравјето на граѓаните? Дали законските измени ќе донесат безбедни лекови за граѓаните? Исповед на пациенти кои примале фалсификуван лек.

See video

Емисии

24.04.2018 - 13:20
Гостинка: Др. Марина Поп Лазарова
24.04.2018 - 13:16
Гостин: Стефан Марковски
24.04.2018 - 13:15
Гостин: Pertti Ikonen - Амбасадор на Р. Финска во Белград
24.04.2018 - 00:22
ВМРО-ДПМНЕ ја започна, СДСМ свечно пресече црвена лента на стратешката автопатска делница Демир Капија – Смоквица. Јунски ребаланс на буџетот, дали на удар ќе бидат капиталните инвестиции? Владата ветува економски раст повисок од три проценти. Доѓаат ли подобри денови за бизнисот и граѓаните? На чекор до даночни реформи – кој се ќе биде засегнат од зголемување на персоналецот. 24 Тренд анализа со економскиот аналитичар Слободан Најдовски и универзитетските професори, Ванчо Узунов, советник во премиерскиот кабинет и Трајко Славески, член на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.