24 анализа - Дали случаите „Тврдина“ и „Таргет“ ги разоткрија сите апсурди на правосудниот систем?

Горан Грујевски и Никола Бошкоски, Алијас Неџби Хасан и Христо Атанасов, бегалците од правдата фатени во Солун, чекаат испорачување во Македонија. Дали случаите Тврдина и Таргет ги разоткрија сите апсурди на правосудниот систем. Гости се адвокатите Валентин Зафиров и Оливер Вуксановиќ и новинарот Љубиша Станковиќ.

See video

Емисии

25.04.2018 - 00:14
Во неделата кога навршува една година од „Крвавиот четврток“ во Собранието – во вечерашната емисија „24 Отворено“, ќе се дебатира за тоа што се случи на 27–ми април минатата година. Тоа беше навидум обичен собраниски ден, но имаше „крвав епилог“... Каде е Македонија една година потоа? Во 24 Отворено гости се: Павле Богоевски, Крсто Јовановски, Зекирија Ибрахими и Маргарита Цаца Николовска
24.04.2018 - 17:51
Тема: Опструктивен бронхитис Гостин: проф. д-р марија Христова-педијатар пулмолог алерголог.
24.04.2018 - 17:49
Тема: Блех тунелска рапсодија на новата делница - Бакшиш свадба без зет и невеста под истрага за проневера на народни пари
24.04.2018 - 15:17
Тема 1: Производство на кожа и мебел се најниско платени професии во Македонија - колку се вреднува работникот? Тема 2: Дали државата треба да биде најголем спонзор на партиите?