24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

24.04.2018 - 00:22
ВМРО-ДПМНЕ ја започна, СДСМ свечно пресече црвена лента на стратешката автопатска делница Демир Капија – Смоквица. Јунски ребаланс на буџетот, дали на удар ќе бидат капиталните инвестиции? Владата ветува економски раст повисок од три проценти. Доѓаат ли подобри денови за бизнисот и граѓаните? На чекор до даночни реформи – кој се ќе биде засегнат од зголемување на персоналецот. 24 Тренд анализа со економскиот аналитичар Слободан Најдовски и универзитетските професори, Ванчо Узунов, советник во премиерскиот кабинет и Трајко Славески, член на извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ.
24.04.2018 - 00:22
Продолжуваме со секогаш својата Јосипа Лисац... За ваков уметник не е доволна една емисија, за познанството со големи рокери... Музиката за време на војната... На кој начин таа го протнува квалитетот... Јосипа Лисац во Патот до успехот, втор дел.
23.04.2018 - 18:18
Тема: Конфузија - За МЗ вакцинацијата е индивидуално право, но, законот за заштита на населението вели дека е задолжителна
23.04.2018 - 18:05
Тема: „Скршеници на лакт". Гостин: д-р Небојша Настов-спец. по општа хирургија.