24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

05.07.2018 - 19:47
Корупцијата и криминалот во Македонија рак рана за европската перспектива, без владеење на правото нема правна сигурност. Кристијан Тимоние сугерира, законите кои се носат во Собранието да не се опструираат, а Уставниот суд да го има клучниот збор околу уставноста на Законот за употреба на јазиците и Договорот со Грција. Ќе се стави ли крај на спрегата меѓу извршната и судската власт?
05.07.2018 - 17:45
Тема: Матни тендери, неефикасни контролни тела, и намалена свест кај граѓаните за корупција
05.07.2018 - 17:35
Тема: Уринарни инфекции Гостин: доц. д-р Игор Николов-ссци. нефролог.
05.07.2018 - 13:03
Trap tha fuck up 4-ти роденден Д Фестивал Гостин: Дарко Андонов - DJ Irie Scratch